Preview Champions League pulje A

Preview Champions League pulje A

Chelsea, Wolfsburg, Juventus, Servette

Fremadstormende Chelsea med Pernille Harder er favorit til at vinde gruppen i skarp konkurrence mod hendes tidligere klub Wolfsburg. For de tredobbelt italienske mestre Juventus bliver det en kærkommen lejlighed til at se, hvor stor afstanden er til de bedste ligaer og schweiziske Servette er et nyt og forhåbentlig spændende indslag på CL scenen.

Preview Chelsea – Wolfsburg

Et af de mest klassiske opgør i CL. Det er fjerde gang de to hold møder hinanden. Wolfsburg var endestationen for Chelsea de første 3 gange, men sidste år lykkedes det med hiv og sving for Chelsea at gå videre. Efter mange store transfers i sidste sæson har Chelsea stort set den samme trup. Pernille Harder og Guro Reitan er efter en hakkende start i klubben virkelig blomstret op i år, så kontinuiteten giver bedre sammenhæng i holdet og flere strenge at spille på. Chelsea største problem sidste år var dog forsvaret, hvor der ikke er investeret stort, men til gengæld er Emma Hayes gået over til at spille med 3 centerforsvarer og wingbacks for at styrke defensiven mod de bedste hold. Wolfsburg har ikke samme kontinuitet. Ny manager, mange transfers og allervigtigst, så er de to topangribere Eva Pajor og Alexandra Popp ude med skader. De to fysisk stærke angribere voldte Chelsea store problemer sidste år sammen med svenskeren Rölfo, der er skiftet til Barcelona.

Jeg glæder mig til at se: Samspillet mellem Kerr, Kirby og Harder

Nøglemomenter: Kan Chelseas nye forsvarssystem dække op for Wolfsburgs fysik og angreb over flankerne

Chelsea 2 – Wolfsburg 0: Wolfsburgs mange offensive skader gør, at de får meget svært ved at bryde igennem og Chelsea vinder endnu en gang på hjemmebane

Preview Servette – Juventus

For bare 3 år siden slog Brøndby Juventus ud af Champions League, men siden har traditionsklubben investeret meget i holdet. Den italienske liga er i fremgang, og ligger vel på niveau eller lige under den svenske. Der er to danskere på holdet. Sofie Junge dikterer meget at spillet fra 6’er positionen og Mathilde Lundorf kæmper om pladsen på højre back. Servette kvalificerede sig via snævre sejre i det indledende gruppespil over finsk og nordirsk modstand. I den afgørende kvalifikationskamp var et ligeledes tæt mod skotske Glasgow City. Mit kendskab til holdet er meget begrænset. De har et par portugisiske, en polsk og schweiziske landsholdsspiller på holdet, så måske kan de overraske.

Jeg glæder mig til at se: Hvor langt Juventus er kommet siden jeg så dem på Brøndby stadion i 2018

Servette 0 – Juventus 1: Alt for stor forskel på holdene til, at jeg tror på en overraskelse. Bayern har en fantastisk evne til at score hurtige mål og afgøre kampen inden pausen, så de kan rotere og spare spillere i 2. halvleg. Den brasilianske flair kan bryde den tyske stime af clean sheets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *