Spillerbedømmelser Tjekkiet – Danmark

Spillerbedømmelser Tjekkiet – Danmark

Det startede fantastisk, løb ud i sandet og fik ny energi via en trippeludskiftning. Danmark vandt 3-1 og fik 3 vigtige point med hjem fra Prag. Tjekkerne manglede stjernen Svitkova, men viste sig at være en svær og bøvlet modstander. Her er mit bud på spillernes indsats

❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍Maya Bay Østergaard. En sikker sidste skanse, Stærk i 1-1, indgreb i feltet og spillet med fødderne. Fortsætter hun i samme stil, så får Lene Christensen ikke pladsen tilbage.

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Stine Balisager. Målet tæller op. Hun vinder masser af hovedspilsdueller, er afgørende i erobringsspillet, men mister utallige bolde i opspillet. I det første kvarter fungerede opspillet fint, men alt for mange lange bolde uden adresse, så snart modstanderen sætter ekstra pres på.

❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍Isabella Obaze. Startede flot med hurtig boldomgang og gode pasninger op i banen, men efter den første fejlaflevering droppede hun de vigtige afleveringer op igennem tjekkernes pres og spillede konsekvent bolden ud på backs. Havde udfordringer med at holde store stærke Staskova og var ikke uden skyld i tjekkernes mål.

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Katrine Veje. Evnen til at holde på bolden under pres var vigtigt for Danmark. Desværre var det ikke kræfter til en hel kamp og Veje mangler stadig lidt kampform.

❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍Frederikke Thøgersen. Kom ikke så ofte over fløjen i første halvleg, men havde gode stikninger frem til Vangsgaarden. Hendes fart hjalp hende til at løbe tjekkerne op defensivt og hun havde fortjent en assist eller et mål via gennembrud over fløjen.

❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍 Josefine Hasbo. Women of the match. En utrættelig energi og mange bolderobringer, der satte kontraangreb i gang. Elsker at hun overspringer langt højere spillere i duellerne og hovedstødsmålet var perfekt udført. Må være første spiller på holdkortet til Belgiens kampen.

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Kathrine Møller Kühl. Det klædte hende med hurtigere boldomgang i de første 30 minutter, hvor hun bandt kæderne godt sammen med flydende pasningsspil. Men til sidst faldt hun til tider tilbage til et touch eller to for meget for bolden og jeg var ikke overrasket over udskiftningen

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Sofie Svava. En kamp uden alt for store udsving. Få fejl, men heller ikke så mange ekstraordinære aktioner.

❤️🤍🤍🤍🤍🤍Sofie Bredgaard. En kamp hun hurtig bør glemme. Kom kun til en enkelt afslutning med det stærke venstreben og fysisk stod hun ikke distancen. Tjekkerne flyttede hende uden problemer væk fra bolden, når hun forsøgte at drible. Bredgaards talent er uomtvisteligt, men selvtilliden har fået et skud

❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍Amalie Vangsgaard. Fantastisk mål. Tænkte nej, nej da hun valgte at afslutte kontraløbet med et langskud, men skuddet sad fantastisk. Erobrede mange bolde ved hjælp af hendes emminente fysik.

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Pernille Harder. Byder sig hele tiden til og var godt med i spilllet den første halve time. Skuffede i forhold til formen i Bayern med for mange fejlaflevering og længere udfald i anden halvleg. Men arbejdsindsatsen var som altid intens og helt uden stjernenykker.

Bænken

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Caroline Møller. Tilførte holdet ro på bolden og et godt pasningsspil, men fyldte ikke så meget i det fremadrettede spil som sædvanligt.

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Emma Snerle. Hjalp med at få midtbanen i sync igen. Lidt overraskende at det ikke var Fossdalsa, der kom ind, men Snerle viste sig at være det rette valg i kampens afgørende fase.

❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍Emma Færge. Er kendt for hendes tårnhøje bundniveau og hun svigtede heller ikke denne gang

Uden for bedømmelse. Sanne Troelsgaard. For kort tid til vurdering, men hun vandt mange hovedstødsdueller i sit indhop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *